Deputetja britanike përfundon në gjyq/Ngacmoi një femër për disa muaj me rradhë

0
2

Deputetja laburiste Claudia Ëebbe do të paraqitet në gjykatë nën a kuzën e ngácmimit, ka zbuluar sot Shërbimi i Prokurorisë së Kurorës.

Deputetja për Leicester East do të paraqitet në gjykatën e magjistraturës në nëntor pasi vendimi u mor nga prôkùrorët sot.

Në një deklaratë, Jenny Hopkins i Shërbimit të Prokurorisë së Kurorës, tha: “CPS ka vendosur sot që Claudia Webbe, deputete për Leicester East, duhet të akuzohet për ng acmim ndaj një femre.

“CPS e mori vendimin pasi mori një skedar provash nga Policia Metropolitane.

“Prôcèdimet pènale kundër zonjës Webbe tani janë aktive dhe ajo ka të drejtën për një gjykim të drejtë.

“Është jashtëzakonisht e rëndësishme që të mos ketë raportim, komentim ose ndarje të informacionit në internet që mund të paragjykojë këto procedura.”

Zonja Webbe, 55 vjeç, do të paraqitet në gj ykatën Westminster Magistrates në 11 nëntor.

Ajo ákùzohet për kryerjen e ng acmimeve midis 1 shtatorit 2018 dhe 26 prillit të këtij viti.