Derek Jeter bëhet sërish baba

0
31

Derek Jeter dhe bashkëshortja e tij Hannah Jeter janë bërë sërish prindër të një vajze.

Lajmi u bë i ditur të enjten.

Nuk ka akoma detaje të tjera, të paktën tani për tani.