Dëshira e një 104-vjeçare

0
7

Një grua e moshuar zbuloi dëshirën e saj për tu arrestuar sepse nuk ka kryer kurrë asnjë krim.

Policia ra dakort për të ‘arrestuar’ 104 vjeçaren Anne Brokenbrow, e cila do futet në paraburgim të mërkurën për herë të parë në jetën e saj.

Brokenbrow, e cila punoi si sekretare para se të dilte në pension, i habiti të gjithë kur zbuloi dëshirën e saj.

Stafti i azilit të pleqve në Stoke Bishop, Bristol u kërkoi banorëve të plotësonin një formular me dëshirat e tyre si pjesë e një iniciative bamirësie për të moshuarit.

Dhe Brokenbrow shprehu dëshirën e saj: “Dua të arrestohem. Jam 104 vjeç dhe nuk bërë bërë asnjë krim.”

Policia lokale tha se ishin shumë të lumtur ri plotësonin kërkesën gruas.