Dështim më të madh për ta parkuar makinën ende nuk keni parë [Video]

0
522
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Një video qesharake ku shfaqen dy gra të cilat tentojnë për ta parkuar veturën është bërë hit në internet.

Pamjet shfaqin një veturë të llojit Mini Cooper duke provuar të parkohet gjithmonë gabim, në çdo pozitë.

Vetura për pak sa nuk godet të tjerat teksa tenton të parkohet, dhe kështu përgjatë dështimeve të shumta për ta parkuar veturën, njëra nga gratë në fund vendosë që të del nga vetura për ta udhëzuar tjetrën, transmeton Lajmi.net.

Ato kalojnë më shumë se 17 minuta në tentimin për ta parkuar veturën. Shikojeni videon:

 

Zjarr Tv Ad