Dështimi i negociatave, dorëhiqet Kryeministri maqedonas Zoran Zaev

0
35

Agjencia ANSA sapo ka njoftuar se kryeministri Zaev ka dhënë dorëheqjen pas dështimit të negociatave me BE-në.

“Kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev, ka dhënë dorëheqjen. Kjo është ajo që mësohet nga burimet diplomatike evropiane në mbyllje të samitit të BE-së, ku shtetet anëtare nuk kanë arritur një marrëveshje për të filluar negociatat e pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë”, shkruan agjencia ANSA.