Dhuna tek Bregu i Lumit/ LSI, kallzon në prokurori shefin e Komisariatit 4

0
5

Pas dhunës së pashembullt ushtruar ndaj banorëve të Bregut të Lumit dhe prishjes pa asnjë të drjtë të banesave të tyre ka ardhur edhe ragiami I radhës. Lëvizja Socialiste për Integrim ka kallëzuar penalisht drejtuesin e komisariatit nr.4 Agim Hoxha. Kallezimi i LSI është bërë në Prokurorinë e Tiranës. Kallezimi i LSI është bërë për dhunën e ushtruar ndaj qytetares që mbronte banesën e saj në Bregun e Lumit.