Dhurojnë spektakël në kryeqytet, avionët e NATO-s

0
22
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Avionët e NATO-s dhuruan spektakël mbi kryeqytet mesditën e sotme.

Në fluturimin demonstrativ u përfshinë 5 avionë të NATO-s: AWACS; 2 F – 16 dhe 2 Eurofighter, F – 2000 A.

Fluturimet u realizuan pas përfundimit të pritjes me truprojë nderi të gjeneral Wolters.

Zjarr Tv Ad