Dibër/ Ngrijnë tubacionet, 115 familje pa ujë

0
4

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë edhe problemet në furnizimin me ujë të pijshëm në disa zona të thella të Dibrës.

Shumë familje vuajnë mungesën e ujit për shkak të ngrirjes së tubacioneve.

Temperaturat gjatë natës në Bulqizë kanë shënuar vlerat minimale -14 gradë celcius.

Rreth 115 familje në Ternoven e Madhe dhe  Ternoven e Vogël vijojnë të mbeten të bllokuara për shkak të dëborës së rënë ditëve të fundit.