Dibër/ Reshjet e borës bllokojnë disa njësi, disa fshatra pa energji elektrike

0
11
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në Dibër reshjet e dëborës kanë shkaktuar probleme të mëdha.

Në disa njësi administrative trashësia e borës ka arritur deri në 40 cm, ndërkohë që në disa fshatra ka probleme me energjinë elektrike.

Raportohet se probleme me energjinë kanë; Kalaja e Dodës, Ostreni, Selishtë dhe Trebisht.

Zjarr Tv Ad