Dieta braziliane që po bën namin: Humbisni 12 kilogram për një muaj

0
34

Regjimi ushqimor që ofron ditë pas dite, ndihmon humbjen e peshës, por pa lënë mënjanë lëndët ushqyese, vitaminat dhe mineralet e nevojshme

Sekreti qëndron te shtimi i vakteve, te gatimi me pak yndyrë, te kufizimi i pijeve me gaz dhe të ëmblave. Kjo ju lejon të humbisni deri në 12 kg në muaj, sepse është shumë e lehtë.

Humbja e kaq shumë kilogramëve në një muaj të vetëm nuk është aspak e mirë për trupin tuaj, në të vërtetë para se të vendosni një dietë duhet patjetër të konsultoheni me një dietist.

Ndërkohë, mund të themi se dieta braziliane ndalon të gjitha yndyrat dhe karbohidratet komplekse.