Disfata e thellë në zgjedhje, Berisha kërkon votim të detyrueshëm

0
51
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ish-kryeministri Sali Berisha kërkoi sot që votimi për zgjedhjet të bëhet me detyrim. Kjo sipas tij do të zgjidhte dy probleme për të parandaluar blerjen e votës.

“Votimi i detyrueshëm do të bëjë të pavlefshëm blerjen e votës. Blerjet janë dy llojësh, njëra është merr lekët dhe mos dil në votim dhe tjetra është që merr lekët dhe dil dhe voto për mua.

Nëse vihet votimi me detyrim sikur e ka Greqia apo Australia. Por këto sugjerime kërkojnë…Edi Rama nuk i pranon, pasi e quan kinezëri kodin zgjedhor” tha ai.

Zjarr Tv Ad