Ditmir Bushati – Ti turpëron veten Shkodrën nuk do ta turpërosh dot kurrë

7
9469
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditmir Bushati – Ti turpëron veten Shkodrën nuk do ta turpërosh dot kurrë

Ministri Bushati si Taulant Balla – turpëron Shkodrën për Partinë

Me dt 20 Nëntor për të ftuarit e Samitit të Diasporës tëthirrur nga qeveria për të ftuarit ishin organizuar vizita në qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe vizita në bashkitë e këtyre qyteteve si dhe drake të organizuar me kryebashkiakët e këtyre qyteteve.

Kështu tre autobuza me të ftuar nisen për në Shkodër por me një “kleçkë të vogël”

Ministria e jashtme nuk kishte njoftuar asnjë njeri nga pushteti lokal. As nga bashkia e as nga prefektura që është pjesë e qeverisë.

E gjithë kjo për të turpëruar e për ti vënë në pozitë pushtetarët lokalët ë një qyteti që megjithëse me shpirt ndër dhëmbë I reziston Rilindjes.

Ndiqni videon më poshtë.

Zjarr Tv Ad