Dosja për lobimin rus, merret i pandehur Lulzim Basha

0
11

Prokuroria e Tiranës ka përfunduar hetimet për çështjen e lobimit rus nga PD, duke marrë të pandehur kryedemokratin Lulzim Basha, ish-sekretarin e kësaj partie Arben Ristani dhe Ilir Dervishin.

Dosja për lobimin rus është dërguar në Gjykatën e Tiranës.

Prokuroria ka pushuar ndaj tyre akuzën për “Pastrim të produkteve të veprës penale”.

Basha, Ristani dhe Dervishi akuzohen për “Falsifikim të vulave, stampave dhe formularëve.”

Ndërkohë pritet të merret në pyetje Nik Muzini në SHBA pasi kërkon garanci nga shteti shqiptar.