DPD: Paralajmëron për erëra të forta, portet detare të marrin masa

0
10

Drejtoria e Përgjithshme Detare paralajmëron erëra të fuqishme në bregdetin shqiptar, në datat 1, 2 dhe 3 shkurt.

DPE informon të gjithë lundërtarët, pronarët e mjeteve detare, operatorët në portet e vendit dhe hapësirat detare mbi situatën ndërsa kërkon marrjen e masave për sigurimin e mjeteve në porte.

Njoftim!

Drejtoria e Pergjithshme Detare informon Lundertaret dhe pronaret e mjeteve detare, operatoret ne portet e RSH dhe hapesiren detare, qe diten e premte, te shtune dhe te diele, me konkterisht ne datat 1 , 2 dhe 3 shkurt 2019, bregdeti yne do te perfshihet nga erera me drejtim nga Jug-JugLindje dhe forca e detit 7 shkalla Boufort ne det te hapur.
Ju lutemi te gjithe subjekteve qe operojne ne fushen e detarise te marrin masa per sigurimin e mjeteve ne porte dhe te rritet shkalla e gatishmerise se ekuipazhit ne mjete.