“Dua një vullnetar”/ Rama bën ‘testin’ në Kukës, ngjit fëmijën në podium: Jam real apo 3D

0
80

Kryeministri Edi Rama ka bërë një ‘test’ nga podium në aeroportin e Kukësit. Sapo mori fjalën pas uljes së avionit të parë në këtë aeroport, Rama kërkoi një fëmijë si vullnetar dhe i tha që ta prekte. Më pas, Rama tha se siç shihet, ai është real, ashtu siç ishte edhe avioni që u ul.

Pjesë nga biseda:

Edi Rama: Së pari dua një vullnetar…hajde ti këtu…hajde më prek. Jam real apo jam 3D?

Fëmija: Real

Edi Rama: Po siç e shikoni jam real, dhe sapo erdha nga një avion real.