Duka: “Ora për të çliruar nga pengëmarrësi i fundit i lirisë po mbërrin”

0
9

Nis kanosja masive e mësuesve dhe infermierëve nga Edi Rama

Nëse nuk votojnë PS ikin nga puna. Njëlloj si në 2016 në Dibër  apo më pas në 2017-tën.

“Tani mësuesit dhe infermierët kanë hyrë me meritë, por duhet ta mbrojnë, se me votën në drejtim të paditur ikën në drejtim të paditur.”

Deklarata kërcënuese e Ramës  nxitën që zv.ndihmës sekretari amerikan i shtetit z. PALMER ku kërkoi standartet më të larta zgjedhore. KM nxjen zemërimin e revoltën e mbarë shqitarëve dhe përpiqet me dhunë, të shkaktojë presione për vendin e punës, të detyrojë qytetarët të mbajnë peng vendin.

Ashtu si dje u thoshte policëve hiqni kapelet e turruni për votë për PS. Kjo është një vepër penale, për të cilën drejtësia duhet të reagojë me emergjencë.

Ndërsa shqiptarët do ti përgjigjen më 25 prill në kutitë e votimit, ditë në të cilën do çojnë Ramën në drejtim të paditur.

Ora për tu çliruar nga pengmarrësi i fundit i lirisë po mbërrin.

Më 25 prill shqiptarët braktisin keqbërësin Rama!