Duka:”Në Durrës duhet të jap kontributin tim maksimal”

0
194
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

I ftuar në emisioni “Shkruaje në akull” kryetari I Partisë Agrare Ambientaliste Z.Agron Duka ndër të tjera ai ka theksuar se në Durrës duhet të jap kontributin e tij maksimal. Ai u shpreh se autokracia e krijuar kohën e fundit ,lëvizja e ministrave kjo ka sjellë  probleme ekonomike dhe jo vetëm .Në Durrës ajo që nuk ka ndodhur ndonjhëherë për shkak të ndërtimeve pa kriter ,ngushtimi I rrugëve ka sjellë permbytje  dhe rrjedhimisht pakenaqesi si pasojë e keqmenaxhimit .Z.Duka nuk ka lënë pa përmendur situaten e tërmetit ku ka thënë se as kjo situate nuk është menaxhuar siç duhet.

Pyetjes se si do ta mbrojnë votën e elektoratit të tyre nga manipulimet Z.Duka iu pergjigj

“Nuk besoj se do të përsëritet situata e vitit 2017.Kam besim se do të jenë në focus të ndërkombërateve dhe penalitet do të jenë më të rënda.Gjithashtu do të ketë një reagim popullor sepse pasojat I paguan populli “

Agron Duka është i vetmi aleat që e ka mbyllur marrëveshjen me Partinë Demokratike për të garuar së bashku në zgjedhjet parlamentare, partia e të cilit ka në fokus bujqësinë. Gjate nje interviste , Duka thotë se premtimi i PD për të mbështetur me 100 milionë euro subvencione këtë sektor është e vetmja rrugë për të garantuar tregun për prodhimet shqiptare.

 

 

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...