Durrës/ Ngrin shatërvani

0
7

Temperaturat e ulta dhe moti i ftohtë, ka përfshirë sot edhe qytetin e Durrësit

Kjo ka bërë që të ngrijë shatërvani përballë Bashkisë së qytetit bregdetar