Dy kandidatë të opozitës pranojnë mandatin e deputetit

0
14

Një kandidate e LSI dhe një kandidat i PD-së kanë pranuar sot mandatin e deputetit. Amra Barova dhe Arben Elezi dorëzuan sot formularin e dekriminalizimit në KQZ. Barova është kandidate e LSI në qarkun e Shkodrës ndërsa Elezi kandidat i PD-së në Elbasan.