Dy kandidatë të PD-së pranojnë mandatin në Tiranë

0
28

Dy kandidatë nga lista shumëemërore e PD-së pranojnë mandatin e deputetit në Tiranë.

Besnik Troplini dhe Selami Janishehri kanë dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve formularin e dekriminalizimit.