Dy makina përplasen kokë më kokë në Radhimë,një person dërgohet me urgjencë në Tiranë

0
17

Një aksídent është regjistruar këtë pasdite në Radhimë dhe për pásojë është plágosur një person i cili është dërguar në spítal, gjendja shèndetësore e të cilit ende nuk dihet.

Dy automjete janë përplásur kokë më kokë me njëri -tjetrin në vendin e njohur si “Paradisë” afër Coca Bongos në Radhimë.

Ende nuk janë të njohura shkaqet dhe rrethanat e këtij aksídenti ndërsa blutë kanë mbërritur në vendin e ngjarjes për të hèdhur më tepër dritë.