Dy punonjës të prokurorisë së Elbasanit me Covid-19

0
5

Covid-19 ka “prekur” prokurorinë e Elbasanit.

Mësohet se pozitive ka rezultuar një punonjëse dhe një oficer i policisë gjyqësore.

Po ashtu bëhet me dije se të dy punonjësit janë të karantinuar ndërsa pritet përgjigja për një tjetër punonjëse.