Dy të rinjtë që u që*lluan me ka*llash në Elbasan:”S’e dimë nga na erdhi, kur pamë po dilte gj*ak nga këmbët”

0
0

Dy të rinjtë u pl agosën nga Lefter Zhidru, i cili nisi që të që llonte nga ballkoni i shtëpisë së tij me kal lashnikov pas një she rri me ishbashkëshorten.

ELBASAN– Adenour Konaxhiu 21 vjeç dhe 22-vjeçari Ledio Saraçi janë jashtë rre zikut për jetën. Dy të rinjtë u pl agosën nga Lefter Zhidru, i cili nisi që të qël lonte nga ballkoni i shtëpisë së tij me ka llashnikov pas një sh erri me ish-bashkëshorten.

Dy të rinjtë thanë për “AbcNews” se po kalonin rastësisht në rrugë dhe nuk e kishin kuptuar që ishin pla gosur nga 71-vjeçari.

“As vetë nuk e dimë nga na erdhi. Po ktheheshim në shtëpi për të ngrënë bukë. Ishim duke ecur kur pamë që po na dilte gj ak nga këmbët. Në atë moment u futën në një banesë, pasi nuk po dinim cfarë po bëhej,”-tha ai.

Ndërsa mjeku Behar Gjevori, i cili trajtoi të rinjtë në spitalin e Elbasanit u shpreh se dy të rinjtë janë pla gosur në këmbë dhe janë jashtë rre zikut për jetën: “Nuk kanë probleme për jetën”.