E da shu ra e Seldi thum bon Mimoza Shkodrën

0
12

Seldi dhe partnerja e tij, Sindi ka folur për li dhj en e tyre dhe kohën e karantinës, të cilën e kaluan bashkë. Sindin çfarë mendon për ish-të fejuarën e Seldit, Mimozën dhe përgjigja e saj na habiti.

Sindi e vlerësoi Mimozën si këngëtare, por u shpreh se i bëhet qejfi që ajo dhe Seldi janë ndarë.

“Mimoza Shkodra mendoj se është këngëtare shumë e mirë, shumë. Edhe më bëhet qefi që është ndarë se tani Seldi është me mua”, u shpreh Sindi.