E Fundit/Berisha Nuk tërhiqet nga protesta e 6 dhjetorit: Do jetë madhështore, Bulevardin nuk e lëshojmë…

0
303
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kryeministri Edi Rama ka folur jashtë Kuvendit në lidhje me protestën e paralajmëruar në 6 dhjetor, ditën kur Shqipëria pret liderët e BE dhe Ballkanit Perëndimor.

Berisha tha se protesta do të jetë madhështore dhe se liderët e BE e dinë që nuk është për ta, por për Edi Ramën.

“Protesta e 6 dhjetorit do jetë madhështore. Liderët europiane nuk janë si Edi Rama, por të zgjedhur me votën e qytetarëve të tyre, votë të lirë. Ata e dinë se nga vota e tyre buron e drejta. Gjithçka është në dorën e protestuesve dhe organizatorëve. Ata do vendosin. Ne bulevardin nuk e lëshojmë” tha Berisha.

Kujtojmë që më herët Policia ka ndaluar Berishën që të mbajë protestë më 6 dgjetor, pasi Tiran do të jetë në siguri të lartë për ardhjen e liderëve botërorë.

Zjarr Tv Ad