E helmuar nga gazi lotsjellës edhe kjo studente norvegjeze

0
4

Mes të lënduarve nga gazi është edhe kjo e re norvegjeze, sekretare e Përrgjithshme e EDS, Sara Jurik.

Ish-kryeministri, Sali Berisha, në një postim në facebook thotë se “ajo ndodhet në gjendje të rëndë në spital nga helmimi me lëndet toksike të hedhura kundër protestuesve paqësore nga Edvin Kristaq Krimi dhe Vasal Kimiku! Krim”.

Janë 300 studentë nga gjithë Europa, të cilët i janë bashkuar opozitës në protestën për zgjedhje të lira e të ndershme.