E kaluara prekëse e aktorit :Nuk e mbroja dot nënën time …

0
30

Will Smith ka dhënë një rrëfim prekës për të kaluarën e tij.

“Babai im ishte i d hunshëm unë interpretoja, kërcëja dhe bëja shaka, ndërkohë që njerëzit që argëtoheshin ishin mekanizmi im mbrojtës”.- shpjegoi Will.

Në të njëjtën kohë, ai u rrit duke besuar se nëse i lëndonte njerëzit i pari, ata nuk mund ta lëndonin atë: “Unë e kuptoj që ana tjetër e saj ishte, nëse do të të lëndoj mjaft keq, nuk do të ishe në gjendje të përgjigjesh.”
Fëmijëria e Smith ndikoi në marrëdhëniet e tij me gratë.

“Unë mendoj se për shkak të ngjarjeve me nënën time – si një djalë i vogël, kur babai im e rrih te nënën time dhe unë nuk mund ta mbroja atë – keqtrajtimi i femrave është i padurueshëm dhe trupi im nuk mund ta tolerojë atë,”-tha ai.