“E kam vënë re sa herë që shkoj për darka”, Blendi Fevziu zbulon detajin e veçantë që ambasadorët e huaj në Shqipëri e mbajnë në shtëpitë e tyre

0
186
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Shqipëria është një vend i vogël, por ka shumë për t’u krenuar. Mes tyre kemi edhe artizanët që na pasurojnë më shumë vlerat kulturore në vendin tonë. Alba Ruço tregoi këtë të mërkurë se Argjendari Pirro është munduar që elementet e kostumografisë shqiptare t’i sjellë në një formë më moderne dhe unike.

Ajo pohoi se kjo gjë pëlqehet shumë nga turistët e huaj. Këtë gjë e konfirmon edhe Blendi Fevziu. Madje ai rrëfeu se kur shkon në darka ose dreka në shtëpitë e ambasadorëve të huaj shikon gjithmonë që kanë diçka tradicionale që përfaqëson Shqipërinë.

Zjarr Tv Ad