E kërcënojnë të dalë nga makina, ja çfarë u bën ai (VIDEO)

0
785
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

https://www.youtube.com/watch?v=3gsxFLSUZSM
Kjo është një video e cila tregon më së miri se si mund të bëhemi të zotët e vetes. Në këtë video ne do të shikojmë dy persona të maskuar të cilët kërcënojnë një shofer në makinën e tij.

Ky i fundit falë shpejtësisë së lëvizjes së duarve arrin që të shpëtojë dhe të qëllojë keqbërësit.

Zjarr Tv Ad