E shkatërroi makinen Porsche që kushton më shumë se 1 milion euro, sepse … [VIDEO]

0
679
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Kjo video është xhiruar në Shën Tropez, ku vozitësi i kësaj Porsche Spyder 918, derisa po tregohej krenar me luksin e tij nuk i’u deshtën më shumë se disa sekonda dhe ai u ndesh me një veturë tjetër.

Kjo video është xhiruar në Shën Tropez, ku ngare  Porsche Spyder 918, derisa po tregohej krenar me luksin e tij nuk i’u desh shumë se disa sekonda dhe ai u ndesh me një veturë tjetër, e kur e kemi parasysh se çmimi i një Porsche Spyder 918 sillet mbi 1 milion euro, me siguri se i ka shkaktuar dhimbje koke  pronarit të saj, shikojeni videon e momentit kur ka ndodhur ngjarja.

https://www.youtube.com/watch?v=7Sl5vUOP5a0

Zjarr Tv Ad