E shkuara e errët e Zhidrut/ Dalin në dritë lidhjet e forta me bandat

0
5

Dita e djeshme ishte një ditë jo fortë e mirë për Elbasanin i cili mbeti nën kë*rcënimin e një 71-vjeçari për 5 orë rresht.

Lefter Zhidru ndërkohë që qëllonte ndaj efektivëve, ishte duke përgatitur në banesën e tij edhe disa kallëpe tr*itol dhe kishte një arsenal të pasur ar*mësh në shtëpi.

Zhidru mësohet se është marrë me tregti lëndësh shp*ërthyese dhe fi*shekësh dhe kjo shpjegon faktin se dje pas ek*zekutimit të tij policia i gjeti në banesë lëndë plasëse.

Po ashtu besohet se ai ka pasur lidhje me bandat në Elbasan, Vlorë dhe Sarandë, e po ashtu ka lidhje të forta në Rumani dhe Bullgari. Bëhet me dije se Zhidru, me origjinë nga Xarra e Sarandës ka punuar si zetorist dhe në vitet 90 iku në Rumani. Më vonë ai ngriti një biznes ambulant të furnizimit me pulla dhe fitila gomisteritë.