E trishtë/ Nëna braktis vajzën e saj të porsalindur pasi rezultoi pozitiv me Corona*virus

0
8

Në Palermo të Italisë, ka ndodhur një ngjarje shumë e trishtë. Një grua ka braktisur vajzën e saj të porsalindur, pasi foshnja u prek nga korona*virusi.

Nëna e dërgoi vajzën në spital për një vizitë, dhe mjekët konfirmuan se e vogla ishte infektuar me Corona*virus. Menjëherë u vu në zbatim protokolli i izolimit, që nga ai moment, për habinë e mjekëve, nëna nuk u duk më.

“Stafi i spitalit, është përpjekur përgjatë disa ditëve për të kontaktuar me të, por nuk na u përgjigj. Kështu që, u detyruam të njoftonim policinë”, tha doktoreshë Marilu Furnari.