E turpshme/ Miss Shqipëria harron datën e Pavarësisë se Shqipërisë. Petro Bozo: Ngelët në Google!

0
37

Në emisionin e përditshëm “Trokit” në IN Tv, moderatori Ermal Peçi priti në studio producentin e njohur Petri Bozo dhe bukuroshet e Kalendarit 2019.

Në studio ishte edhe fituesja e Miss Shqipëria 2018 e sapo kthyer nga një kompeticion ndërkombëtar.

Teksa fliste se atje kishte bërë shpesh edhe simbolin e shqiponjës, Ermali e pyeti për vitin e Pavarësisë, ndërsa ajo heziton për pak çaste.

Producenti ndërhyn duke thënë: ‘Ja pra, pse protëstojnë të rinjtë sot, për arsimin. Nuk dinë as histori e as gjeografi. Nuk dinë as vendet ku i çoj për konkurse. Google-llojnë gjithë kohës’- tha Bozo.