Edhe në Gjirokastër shënohen tre raste të reja me covid-19/ Mes tyre një nxënës dhe një efektive policie

0
5

Tre raste të reja kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në Gjirokastër.

Raportohet se mes të infektuarve është një nxënës dhe një efektive policie.

Kujtojmë se numri total të infektuarve në vendin tonë është 13153, ndërsa numri i viktimave deri më sot ka shkuar në 375.