EDI RAMA PËRDOR FAQEN E KRYEMINISTRISË PËR TË REKLAMUAR ERTV

0
529

Ismet Drishti në emisionin e tij “Shkruaje në Akull” ka ironizuar kryeministrin e vendit në lidhje me shprehjen e tij të famshme ku quan kazan të gjithë mediat, duke përjashtuar median e tij ERTV. Kryeministri i vendit ka një kanal të tijin privat,  që e financon me lekët e shtetit shqiptar dhe për më tepër ai e reklamon në faqen zyrtare të këshillit të ministrave, që  tregon mungesë transparence me mediat e tjera private në vend. Konkurrencë e pandershme me median kazan që  e quan kryeministri median shqiptare. Aq më tepër që ai i ka lejuar vetes dhe një studio ku bën qokat e rradhës ministrave (dishepujve) të tij. Në të gjithë këtë situatë mungon transparenca, abuzohet me taksat tona dhe pronari bëhet shkëlqesia e tij Rama që  e paguan me paratë tona. Zoti na ruajtë nga kryeministri  biznesmen që di të bëjë gjithçka dhe merr vesh nga tëgjitha.