Efi degjeneron keq Kiarën: Ti je njeri fallco! Je afruar me Luizin vetëm se ke parë famën e tij, ti je…

0
574
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një debat me tone të larta kanë ndodhur mes Kiarës dhe Efit. Duket se hatërmbetja e Kiarës kundrejt Efit nuk ka përfunduar ende.





Kiara: Ke qënë me mua shoqe. Prej meje je afruar me Luizin.
Efi: Vërtetë e ke?
Kiara:Po.





Efi: Seriozisht?Tani po e marr vesh unë këtë. Unë jam afruar me Luizin që prej gënjeshtrës që bëri. Në momentin që më thua e pashë situatën dhe nuk ka asgjë , i bië që këtu ka gënjeshtër. Ti përballë meje po gënjen sy më sy. Shumë e shëmtuar kjo që po thua.





Kiara: Shumë e shëmtuar kjo që po bën tipër vëmendje. Ti kë folur pë mua jashtë, ndërkohë që unë thoja  dua të pi kafe me Efin.
Efi: Unë e kuptoj Luizin, nuk kuptoj Kiarën. E kam pyetur je dakord me situatën e ndodhur, më tha dakord.





Kiara : Prisja një telefonatë nga Efi. Nuk i hedh poshtë kollaj njerëzit, por ti më ke vrarë. Njerëzit që më duan më vrasin më shumë. Nuk ke hedhur nj foto me mua.
Efi: Pavarësisht sa shoqe e kam Kiarën, mendimin do e jap.

Zjarr Tv Ad