Efi “rikthehet” sërish në Big Brother, në këtë përfundim ka arritur…

0
1182
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në 90 ditë lojë Big Brother ka krijuar shumë personazhe interesant. Aq sa edhe pse janë larguar tashmë nga loja, ende kanë fansa dhe vijojnë ti ndjekin në jetën e tyre të përditshme.

“Efin, është një vajzë e shkathët e drejtpërdrejtë. Edhe Luizin e dua fort sepse është shumë i saktë”. “Të them të drejtën mendoj që Efin. Ka pasur më shumë dinamika në shtëpi, madje edhe megjithëse ka kohë që ka dalë nga Big Brother, prapë duket se është në qendër të vëmendjes”.

“Efin, e dua kështu vetvetiu nga shakatë, nga gjërat. Kjo kosovarja për mua e shtyn kohën kot”. “Efin më pëlqen se është vajzë e sinqertë dhe e zgjuar”. Ndër qytetarët e intervistuar, një prej tyre ka thënë Sabianin dhe një tjetër ka thënë për Diolën.

Zjarr Tv Ad