Efi se duron dot dhe e bën qesharake Kiarën: Të mësuan të flasësh ty, se nuk dije të thoje dot dy fjalë

0
214
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Miqësia mes Efit dhe Kiarës është kr isur. Dyshja patën një debat të ashpër gjatë spektaklit ku Efi e akuzoi Kiarën se gënjen sy për sy. Ajo u shpreh e zhgënjyer nga ajo dhe debati mes tyre ka vazhduar dhe më pas.

Efi: A e kupton se sa e shëmtuar je bërë?
Kiara: Po ti vetëm ofendon? Këtë ke pikën tënde të fortë
Efi: Të pëlqente kur e bëja më përpara?
Kiara: Vazhdo

Efi: Tani që e more përsipër zemra ime merre parasysh se tani e tutje më ke përballë
Kiara: Pse kam frikë?
Efi: Po ke dhe e di shumë mirë sepse ti vetë nuk përballesh dot me mua m zemër

Kiara: Pse?
Efi: Se nuk mundesh, nuk e ke atë fuqi. Kjo që ke ardhur tani tregon shumë gjëra, unë të paktën kam ardhur njëlloj. Ti je njeri tjetër.
Kiara: Jo unë thjesht jam distancuar nga njerëzit fallco, kaq
Efi: Më fallco se ti s’ka

Kiara: Nga njerëzit që përfitojnë në kurriz tim dhe të këtij djali
Efi: Unë mbi kurrizin tënd? Sa e turpshme kjo gjë! Të mësuan si të flasësh kur të futesh brenda? Se nuk dije të lidhje dy llafe!

Zjarr Tv Ad