Ekipi i inxhinierëve përfunduan vlerësimin e 14 ndërtesave në Durrës

0
34

Ambasada Amerikane ka njoftuar që ekipi i inxhinierëve ka mbaruar vlerësimin strukturor të 14 ndërtesave në Durrës.   Ndërkohë që në njoftimin e Ambasadës Amerikane thuhet që Zyra për Ndihmë të Jashtme në raste Fatkeqësish e USAID në Shqipëri vazhdon të mbështesë përpjekjet për ndihmë ndaj tërmetit të 26 nëntorit.

Dje, partneri i tyre vendor, Kryqi i Kuq Shqiptar shpërndau ushqime, batanije dhe artikuj higjiene për 70 familje.