Elbasan/ Moti i keq, mbi 3 mijë familje pa energji elektrike

0
5

Ngricat dhe temperaturat e ulëta që kanë mbuluar të gjithë vendin, kanë krijuar edhe  probleme të shumta.

Bëhet e ditur se mbi 3 mijë familje në fshatrat malore të bashkive të Elbasanit, Librazhdit dhe Prrenjasit kanë mbetur pa energji elektrike

Vazhdojnë gjithashtu edhe shkollat të jenë të mbyllura

Probleme me shkollat janë raportuar edhe në Gramsh dhe Peqin ndërkohë që të gjitha shkollat e Librazhdit janë të mbyllura.