Elbasan/ Thyhet bojkoti, studentët i rikthehen auditorëve

0
25

Edhe pse gjatë ditës së sotme kanë rinisur protestat, studentët e Tiranës dhe atyre të rretheve kanë bojkotuar mësimin.

Por  nuk ka ndodhur e njëjta gjë me ato të Elbasanit,të cilët kanë preferuar ti rikthehen auditorëve Në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan grupime nxenesish jane drejtuar bankave per te vijuar mesimin.

Raportohet se pjesa më e madhe e studentëve u janë kthyer auditorëve, por nuk duhet harruar qe ka pasur edhe një grupe studentësh, të cilët kanë bojkotuar auditorët.