Emërohen 10 prokurorë të rinj, ja në cilat qytete

0
88

Emërohen 10 prokurorë të rinj.

Vendimi është marrë gjatë mbledhjes së sotme të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Prokurorët e rinj, deri më tani kanë qenë magjistratë.

Emërimet e reja:

Gëzim Spahiu emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Shkodër.

Pierin Çukaj emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Pukë.

Xhoana Mehmetaj emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Dibër.

Florian Boriçi emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Kruje.

Ledion Tema emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Berat.

Gjergj Ceka emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Korçë.

Adnan Hoxha emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Gjirokastër.

Ermina Manelli emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Gjirokastër.

Alba Dhima emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Sarandë.

Aurora Hajro emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Sarandë.