Emrat e 5 personave që OFL iu dërgoi formularin e deklarimit të pasurisë

0
113

OFL ka shënjestruar tráfikantët dhe kríminelët që banojnë në Durrës e Tiranë për të deklaruar pasurinë, të cilët janë identifikuar si Morel Kertalli, Enkel Kertalli, Ilir Oshafi, Gentian Malindi, Akil Alushi.