Enver Hoxha ne studion e Ismet Drishtit/ Komenton situatën në vend

0
414
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në studion e emisionit “Shkruaje në akull ” i ftuar ka qënë ish-diktatori Enver Hoxha I cili ka komentuar ngjarjet e fundit politike në vend .

Biseda në studio:

Si ndjeheni kur shikoni që nipat dhe mbesat e atyre që punuan me ju vazhdojnë edhe punojnë në qeverinë e sotme?

Përgjigjia:Ne do donim që ata të punonin në privat,u këputëm ne gjyshërit në qeveri ,në udheheqje që të shohin nipërit dy ditë të bardha…si është ngatërruar ai nipi me ‘të bardhen”.E shikoni kapitalizmën domethënë ,kur s’jemi ne u rrit edhe cmimi I miellit ndërsa kur ishim ne fitonim cmimin e bukës ne Meksikë , që nuk është pak për një vend të vogël fanarndriçues si Shqipëria.

Si e shikon situatën sot?

Në situatën e shohim revolucionare ,ishte një situatë e hamullise deri fundit por me ndihmën e vellezërve tanë amerikane neve jemi duke parë një situate revolucionare në Shqipëri e cila do të sjellë ndryshimin e madh epokal,nga një Shqipëri anarkike në një Shqipëri ku pushtetin ta ketë proletariati dhe të kthehet demokracia e vërtetë që eshte diktatura e proletariatit.

Të ardhmen e afërt e shikon problematike?

Tek ne mbin bari por e hanë shqipetarët.I them shqiptarëve mos hani m*t se do hani bar…

 

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...