Erëra të fuqishme në bregdet të shtunën e të diel, priten dallgë 7 ballë’

0
10

Në datat 23 dhe 24 shkurt, vendi ynë do të përfshihet nga erara të forta që do të krijojnë probleme për mjetet lundruese.

Drejtoria e Përgjithshme Detare njoftoi se në datat 23 dhe 24 shkurt 2019, bregdeti ynë do të përfshihet nga erëra me drejtim veri – verilindje dhe forca e detit do të jete 7 shkalla Boufort.
“Ju rikujtojmë që njoftimi ka për qëllim të paralajmerojë çdo subjekt të interesuar që ushtron veprimtari në fushën e detarisë për të marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritjen e gadishmërisë së ekuipazhit në mjetet lundruese.”

Njoftim!Kujdes moti ne det serish perkeqesohetper kete arsye :Drejtoria e Pergjithshme Detare informon lundertaret dhe pronaret e mjeteve detare, operatoret ne portet e RSH dhe hapesiren detare, qe diten e hene 11 shkurt 2019, bregdeti yne do te perfshihet nga erera me shpejtesi deri 60 km/h nga drejtimi Jug-JugPerendim forca detit 7 shkalla Boufort ne det te hapur. Te gjithe subjektet qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise te marrin masa per sigurimin e mjeteve ne porte dhe te rritet shkalla e gatishmerise.Siguria juaj eshte e rendesishme per ne!

Gepostet von Drejtoria e Përgjithshme Detare am Samstag, 9. Februar 2019