Është mbyllur kopshti në Korçë/ Kanë rezultuar pozitiv me korona*virus 4 edukatore…

0
21
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Është mbyllur kopshti “Persefoni Treni” në lagjen nr. 2, të qytetit të Korçës. Shkak për marrjen e këtij vendimi, bëhet infektimi me vir*usit i punonjësve të këtij institucioni.

Kujtojmë se një javë më parë, në këtë kopësht, kanë rezultuar pozitiv 2 sanitare, ndërkohë që ditën e djeshme, kanë reultuar pozitiv edhe 4 edukatore.

Pas infektimit të edukatoreve, është vendosur të mbyllet institucioni, si dhe të izolohen të gjithë punonjësit, deri në daljen e përgjigjeve të tamponëve të tyre.

Kujtojmë se gjatë 24 orëve të fundit, kanë humbur jetën si pasojë e korona*virusit 3 persona, si dhe janë regjistruar 295 raste të reja, nga 1413 testime të kryera.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...