Fansat brohorasin emrin e Luizit mes koncertit të Butrintit, ja si reagoi ai duke i lënë të gjithë të shtangur…

0
226
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Teksa performonte në një koncert së fundmi Butrinti është përballur me një situatë të papritur. Fansat e mbledhur në koncert kanë nisur të brohorasin në kor emrin e Luizit.

Butrinti i priti me sportivitet këto thirrje dhe u shfaq i buzëqeshur gjatë gjithë kohës madje duke bërë me dorë që të vazhdonin.

Më vonë ata i kanë nxjerrë në celular emrin Kiarës duke e pyetur nëse i mungon ajo por Butrinti ka zgjedhur të mos reagojë duke vazhduar performancën.

Një numër i konsiderueshëm njerëzit kanë kritikuar ashpër sjelljen e Kiara Titos, e cila gjatë një bisede në “Big Brother VIP Albania”, ka folur shumë më tepër seç duhet për ish-partnerin, sipas tyre.

Njerëzit në komente shpërthejnë ndaj Kiarës: Banorëve iu kërkua që të ndarë në çifte të diskutonin disa detaje që lidheshin me dashurinë.

Teksa fliste me Olta Gixharin, Kiara u ndal edhe te historia e kaluar, dashuria e saj të parë (khëm Butrint Imeri khëm). Ndryshe nga Luizi, i cili u përgjigj shkurt dhe prerë pyetjeve për ish-partneret, Kiara foli më gjatë.

Olta gjithashtu preferoi të mos fliste për dashurinë e parë, duke thënë që është një grua lumturisht e martuar dhe për respekt të partnerit, nuk ia vlen të flasë.

Njerëzit kanë vlerësuar veprimin e Oltës dhe siç duket kanë pritur të njëjtën gjë nga Kiara. “E nise me Butrintin, e përfundove me Butrintin. Nuk më pëlqeu fare, por fare. Sa rëndësi i dhe ishit,” shkruan dikush.

“Aman o Kiara se ke 5 vjet që e ke mbyllur si histori. Pak respekt për veten në radhë të parë,” lexohet në një tjetër koment.

“Vajzë e dashur, e dimë që ke patur lidhje, por sa më shkurt ta përshkruaje atë lidhje, aq më mirë do ishte. Nuk po të gjykojmë pse e tregove, por pse flet kaq gjatë për diçka që ka kaluar e aq më tepër, duke qenë e lidhur me dikë tjetër aty brenda,” shkruan një komentuese e radhës.

fbrpc://nativethirdparty/f?app_id=597615686992125&app_name=musical.ly&app_store_id=835599320&is_app_profile_page_eligible=0&fallback_url=http://itunes.apple.com/app/id835599320?fbdata%3D%257B%2522app_id%2522%253A%2522%2522%252C%2522ref%2522%253A%2522%2522%257D%26partnerId%3D30%26siteID%3D9G.NUo1nRnw&tap_behavior=app_fallback_web&target_url=https://www.tiktok.com/@andreaaaaaaa80/video/7201552497247325445?referer_video_id%3D7201552497247325445%26type%3Dvideo%26referer_url%3Dwww.dailyxing.com%252Fnews%252F57854%252Fshowbiz-gossip%252Ffansat-brohorasin-emrin-e-luizit-mes-koncertit-te-butrintit-ja-si-i57854%26refer%3Dembed%26embed_source%3D121331973%252C71011722%252C120811592%252C120810756%253Bnull%253Bembed_share%26fbclid%3DIwAR11WFzJWE3oityqDMnwmYdhuWSzOfOF0NGxRbWZBoqLFp068ooPTdtmaRM&app_sites=%5B%22snssdk1233:%5C/%5C/aweme%5C/detail%5C/7201552497247325445?ug_medium%3Dcard%26refer%3Dembed%26pid%3Dvideo_embed%26referer_video_id%3D7201552497247325445%26type%3Dvideo%26referer_url%3Dwww.dailyxing.com%5Cu00252Fnews%5Cu00252F57854%5Cu00252Fshowbiz-gossip%5Cu00252Ffansat-brohorasin-emrin-e-luizit-mes-koncertit-te-butrintit-ja-si-i57854%26embed_source%3D121331973%5Cu00252C71011722%5Cu00252C120811592%5Cu00252C120810756%5Cu00253Bnull%5Cu00253Bembed_share%26al_applink_data%3D%5Cu00257B%5Cu002522target_url%5Cu002522%5Cu00253A%5Cu002522https%5Cu00253A%5Cu00255C%5Cu00252F%5Cu00255C%5Cu00252Fwww.tiktok.com%5Cu00255C%5Cu00252F%5Cu00255Cu0040andreaaaaaaa80%5Cu00255C%5Cu00252Fvideo%5Cu00255C%5Cu00252F7201552497247325445%5Cu00253Freferer_video_id%5Cu00253D7201552497247325445%5Cu002526type%5Cu00253Dvideo%5Cu002526referer_url%5Cu00253Dwww.dailyxing.com%5Cu00255Cu00252Fnews%5Cu00255Cu00252F57854%5Cu00255Cu00252Fshowbiz-gossip%5Cu00255Cu00252Ffansat-brohorasin-emrin-e-luizit-mes-koncertit-te-butrintit-ja-si-i57854%5Cu002526refer%5Cu00253Dembed%5Cu002526embed_source%5Cu00253D121331973%5Cu00255Cu00252C71011722%5Cu00255Cu00252C120811592%5Cu00255Cu00252C120810756%5Cu00255Cu00253Bnull%5Cu00255Cu00253Bembed_share%5Cu002522%5Cu00252C%5Cu002522extras%5Cu002522%5Cu00253A%5Cu00257B%5Cu002522fb_app_id%5Cu002522%5Cu00253A597615686992125%5Cu00257D%5Cu00252C%5Cu002522referer_app_link%5Cu002522%5Cu00253A%5Cu00257B%5Cu002522url%5Cu002522%5Cu00253A%5Cu002522fb%5Cu00253A%5Cu00255C%5Cu00252F%5Cu00255C%5Cu00252F%5Cu00255C%5Cu00252F%5Cu00253Fapp_id%5Cu00253D597615686992125%5Cu002522%5Cu00252C%5Cu002522app_name%5Cu002522%5Cu00253A%5Cu002522Facebook%5Cu002522%5Cu00257D%5Cu00257D%22%5D&has_app_link=1&fallback_web_url=https://www.tiktok.com/@andreaaaaaaa80/video/7201552497247325445?referer_video_id%3D7201552497247325445%26type%3Dvideo%26referer_url%3Dwww.dailyxing.com%252Fnews%252F57854%252Fshowbiz-gossip%252Ffansat-brohorasin-emrin-e-luizit-mes-koncertit-te-butrintit-ja-si-i57854%26refer%3Dembed%26embed_source%3D121331973%252C71011722%252C120811592%252C120810756%253Bnull%253Bembed_share%26fbclid%3DIwAR11WFzJWE3oityqDMnwmYdhuWSzOfOF0NGxRbWZBoqLFp068ooPTdtmaRM&universal_links_enabled=1&mibextid=ncKXMA

Zjarr Tv Ad