Fatmir Mediu nuk do të jetë në protestën e 6 dhjetorit/ Kundërpërgjigjet Berisha

0
300
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Së fundmi kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, ka thënë se nuk do të marrë pjesë në protestën e 6 dhjetorit, pasi nuk është pyetur. Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, i pyetur sot se a i ka ftuar të gjithë aleatët që të marrin pjesë në protestën e 6 dhjetorit, ka thënë se ata janë të mirëpritur.

“Aleatët janë të mirëpritur, ftesa ime është për të gjithë aleatët dhe popullin opozitar. Çfarë vendimi marrin, është në tagrin e tyre, por ne ftojmë të gjithë qytetarët që konsiderojnë kauza të drejta, që konsiderojnë shndërrimin e shqiptarëve në njerëz të gomoneve, të vijnë dhe të protestojnë.

Nëse Edi Rama priste që Komisioni Europian të deklaronte se nuk na duhen protestat, ndodhi e kundërta. Deklaroi se samiti do mblidhet në Tiranë, kërkojmë siguri, kërkojmë respektimin e lirive, të drejtave të qytetarëve, përfshi protestën”, theksoi ai.

Fatmir Mediu nuk do të jetë në protestën e 6 dhjetorit/ Kundërpërgjigjet Berisha. Së fundmi kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, ka thënë se nuk do të marrë pjesë në protestën e 6 dhjetorit, pasi nuk është pyetur.

Zjarr Tv Ad