Fëmijët e pengojnë të gjejë burrë/ Aktorja nga Tropoja: Më thirrni teze se ngela beqare

0
104

Aktorja Arjola Demiri, është komentuar shumë për jetën e saj private, ku tani është përfshirë tashmë edhe në politikë. Ajo është e divorcuar, që ka zgjedhur të merret me politikë. E ftuar në “Ëhy not”, ajo ka folur edhe për jetën e saj sentimentale, ku në shaka e sipër, ka treguar skena komike me fëmijët e saj. Aktorja shrpehet se; u ka bërë një kërkesë vajzave të saj, ku kërkon që të mos e thërrasin mami.

Arjola Demiri:

Ishim në plazh, unë me dy vajzat, ndërsa Rubini ishte tek i ati. Gjatë kohës që ishim në plazh këto thërrisnin “Ma, Ma” dhe gjithë njerëzit sa herë thërrisnin këto më thoshin “Moj mami i këtyre je ti?”. Edhe unë i përgjigjesha “po mami i tyre jam”. I thashë nga nesër dhe mbrapa, mos më thërrisni më mami se më latë beqarë për gjithë jetën, më thërrisni teze.