Ferrari vie me airbag difektoz

0
690
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ky është gjiganti italian i makinave. Pra Ferrari, ka tërhequr prapa 2500 makina për arsye të airbegëve të difektoz.
Ndërsa kompania bëri të ditur se airbegët furnizohen nga firma japoneze Takata, e vetëm në Amerikën e Veriut në total janë 800 Ferrari.
Ferrari thotë se për shkak të defekteve, ekziston mundësia që jastëkët të mos e mbrojnë siç duhet personin në makinë.
Modelet e prekura janë LaFerrari, F12 Berlinetta, FF, California T, 458 Speciale A, 458 Speciale, 458 Spider dhe 458 Italia.
– S

Zjarr Tv Ad